O nama

Tko smo mi?


Ovo je naša priča

Udruga za zaštitu životinja Vau Vau djeluje od 2017. godine te na trenutnoj brizi i smještaju ima preko 50 pasa. Imali smo troje volontera od kojih trenutno samo dvoje svakodnevno brine o psima i njihovom prostoru u kojemu borave te njihovim svakodnevnim potrebama. Uz naše stalne volontere imamo još troje koji brinu za društvene mreže i web.

Svi psi u našem azilu stariji su od 4 godine pa nadalje i udomljavaju se uz stroge uvjete udomljavanja i provjere. Početak svog života proživjeli su u groznim uvjetima te su samim time izgubili najbolju šansu za lakše udomljenje i stoga u obzir dolaze samo strogo provjereni udomitelji.

Svakog našeg psa predstavljamo kompletno iskreno i bez uljepšavanja jer nam je cilj spriječiti vraćanje psa u azil i time mu stvoriti još veći stres. Zato se nadamo da svi udomitelji koji nam se jave shvaćaju koju odgovornost preuzimaju za psa.

Naši psi, iako napušteni i bez vlasnika, imaju najbolji mogući život i najbolje uvjete koje im jedna ovakva udruga može pružiti. Trudimo se kupovati što bolju hranu, boksevi su održavani i čisti, kratkodlaki i manji psi svaki ima svoj kaputić i omiljene igračke te im se posvećuje svakodnevna briga i pažnja. No ono što njima fali je zauvijek dom, a tu u priču dolazite vi.

Nažalost zbog starosti većine pasa, svjesni smo da neki vjerojatno nikada neće biti udomljeni, no to nas ne može spriječiti da ih i dalje volimo i brinemo o njima jer oni su dio naše Vau Vau obitelji.

I zbog toga smo zahvalni svima koji na bilo koji način pomažu našoj udruzi i našim nevidljivim anđelima te se nadamo da će pomoć i dalje pristizati kako bi svi oni mogli imati jednako finu papicu i njegu kakvu zaslužuju.


Dođite i upoznajte naše zaboravljene anđele.