Kumstvo

Kumstvo

Odaberite svoje kumče i budite njegov dobri čuvar.

Ima li nešto ljepše od odlaska psa iz azila u svoj novi dom? Nema jer je to nešto najbolje što im se u životu može dogoditi. Nažalost nisu svi te sreće i znamo da će mnogi od njih cijeli svoj život provesti u azilu, napušteni i bez svoje obitelji.

Ako želite uljepšati život onim psima koji su još uvijek “ničiji” dok čekaju svoje zauvijek domove, da im ništa ne nedostaje, da imaju kvalitetnu hranu, ponekad i poslasticu, igračku koja će ih zabaviti bar na kratko, da imaju nekoga “svoga” tko će ih se svaki mjesec sjetiti, možete to tako da im postanete kum ili kuma.

Uvjeti i članarina kumstva:

  • Kumstvom postajete anđeo čuvar određenog psa te svojom mjesečnom donacijom od minimalno 50 kn pomažete isključivo njemu.
  • Uz mjesečnu donaciju uvijek možete donirati i nešto određeno što tom psu treba kao što je npr. Foresto ogrlica, godišnje cjepivo, hrana, igračke i slično.
  • Vaše ime biti će navedeno pored imena psa.
  • Svi kumovi nakon jedne godine članstva dobivaju poklon od naše udruge i vašeg štićenika te ga uvijek možete posjetiti i pitati za njega.

Ako želite kumovati nekome od ovih posebnih njuškica ispunite naš upitnik na dnu stranice i upišite ime psa kojemu želite biti kum, a mi ćemo vam se povratno javiti.

Odaberite svoje kumče, neka ne budu zaboravljeni iako su napušteni.

Upitnik za kumstvo